torsdag 1. oktober 2009

Mañana, Mañana

Ai ai ai!! Sorry folkens, mine planer om aa vaere en flittig blogger har ikke gaatt helt etter planen. Josefine og Maria har alt lagt Buenos Aires(AR), Colonia(Uruguay) og Puerto Iguazu(AR) bak seg. Litt stressa var de kanskje da de kom til Argentina( tilholdsted - Hostel America del sur), men etter noen rolige dager som byvandrere(over alt!!), kafegjester, sushispisere, rodvinselskere, parrilla entusiaster( ja, mat er viktig!) og dovendyr i pulserende Buenos Aires, ble de etterhvert varmere i troya. Sondag for de skulle reise videre til Colonia, rakk de til aa med aa finne den flinke masterstudenten Tonje (Maria's skaatoy kafe&galleri kollega)paa et kafegjorne i palermo.. og paa kvelden ble det enda mer hygge i Palermo rundt et internasjonal bor(dog sterkt preget av ola normann):)

Mandag formiddag ble froknene kjort til "Colonia baaten"av en hyggelig fyr som jobbet paa hostelet. Laangt tryggere enn aa kjore taxi! Colonia, var stille, men vakkert. Der hadde de to rolige dager med blandt annet backpackeren Rob og gate-hunden Goldie. Goldie var selskapsyk og Rob hadde reist verden rundt i 8 maaneder alene. Josefine og Maria koste seg, men konkluderte med at de aldri kunne dratt helt alene,verden rundt, i et HELT aar...Og var glade de hadde hverandre.

I Puerto Iguazu regnet det litt, men det er ikke noe som stopper eventyrlystende backpackere. Det ble en vaat dag med baattur under fossene i Iguazu. Paa kvelden lagde de sin forste hjemmelagde middag sammen ute i den store verden - Pasta med tomatsaus, med et velfortjent glass rodvin til. Snipp snapp snute saa var forste uke ute...

1 kommentar:

  1. åh. Jeg savner og reise! Og jeg savner Argentina! Hils verden fra meg, Maria! Og kos deg! <3 Klem fra Sofie

    SvarSlett