mandag 5. oktober 2009

Cordoba

Cordoba er den nest storste byen i Argentina etter Buenos Aires, men det er ikke den nest kuleste byen i Argentina. Cordoba er rimelig kjedlig, litt som Drammen kanskje.? Et mellomstopp. Josefine& Maria har vaert tre netter i Cordoba. Why? Jo, fordi i Cordoba er de faktisk nr. 1 paa fallskjermhopping i hele Argentina og Maria& Josefine de vil rett og slette gjerne sjokkere dere der hjemme.
Dessuten ryktes det at de har like bra fallskjermsutstyr i Cordoba som i Europa. Akkurat det vet ikke Josefine&Maria noen ting om, for i Cordoba der har det vaert BITTE litt vind og stralende sol i tre dager...og naar det er BITTE litt vind kan man ikke hoppe i fallskjerm. Uansett hvor blaa himmelen er. Josefine&Maria har altsa tilbrakt tre dager i en by som minner om Drammen, uten a faa hoppe i fallskjerm. Istede har de blitt kjent med den sote argentinske lykkejergeren Mathias, gaatt paa marked, museum, sondags messe, kino, spist pizza, drukket cerveza og minglet med hyggelige backpackere. For ikke aa glemme de mange timene de har tilbrakt paa sin helt private, stekende varme, takterasse paa Aledea hostel. Saa de har vel egentlig kost seg ganske mye selv om det ikke ble noen fallskjerm hopping, men aa sjokkere noen har de ennaa ikke gjort. Vel, imorgen pakker de nok engang sekken med vaer sin bussbillett til Mendoza i lomma.

3 kommentarer:

  1. Hei Maria. SÅ gøy å lese bloggen din. Høres ut som du har det veldig fint. :) Håper du fortsetter å skrive og legge inn SÅ fine bilder! og håper dere kommer dere hele veien til Mexico :) Hilsen fra kusine Mette i Kina

    SvarSlett
  2. Har forrsten også blogg, du kan lese på http://livetigz.bloggnorge.com

    SvarSlett
  3. Hei jenter!
    bra blogging:)
    venter på kort.... :P
    karin

    SvarSlett